• Новинка
Влага, влажност влажност на въздуха LED дисплей LCD EmbeddedType за дома в полза на сондата покрита(чернота, вид на Наклонената наклонената кула)

Влага, влажност влажност на въздуха LED дисплей LCD EmbeddedType за дома в полза на сондата покрита(чернота, вид

оценявам:
BGN 6.55

Брой продукти
Налично за поръчка

Интегрируйте и влагомер в рамките на един метър, който може да бъде лесен за използване.Интегрируйте и влагомер в рамките на един метър, който може да бъде лесен за използване.Този влагомер издържа на прост тест, който да не изисква особено сложни операции.LCD дигитален екран ясно показва цифри за удобство на четене, така че можете да ги използвате с доверие.Мини - влагомер позволява бързо и лесно да се разбере температурата и влажността на околната среда.Влагомер може да се измери влажността в диапазон от 10%99%, а температурата с точност от 50 ° С до 70 ° С, осигурява охолен живот около домашни животни или влечуги.Функция : 1. Мини - влагомер позволява бързо и лесно да се разбере температурата и влажността на околната среда.2. Влага може да се измери влажността в диапазон от 10%99%, а температурата с точност от 50 ° С до 70 ° С, осигурява охолен живот около домашни животни или влечуги.3. Интегрируйте и влагомер в рамките на един метър, който може да бъде лесен за използване.4. LCD дигитален екран ясно показва цифри за удобство на четене, така че можете да ги използвате с доверие.5. Този влагомер издържа на прост тест, който да не изисква особено сложни операции.Параметри : Тип на продукта : влага Цвят : черен / бял (по избор)Модел : FY12 Display : lcdразмер : прибл. 48x28,6x15, 2 мм / 1,9x1, 1x0, 6 инча (измерване има малка грешка)Размер на LCD дисплея : прибл. 35.7 x 16.8 mm / 1.4 x 0.7 in (малка грешка в измерването)Дисплей влажност : Support Humidity Обхват на измерване : от 10% от¡"99%Влажност на въздуха дисплей Резолюция : 1%Влажност на Периода на вземане на проби : 10 секунди (1 минута)Точността на измерване на влажност : ¡À5%Номинално напрежение : DC1.5v (2 LR44 бутон батерии)Обхват на измерване на температурата : от 50 до 70¡éTemperature Точността на измерване на : ¡À1¡ae (при нормална температура)Дължината на линията : Approx. 1.5 meters / 4.9 ft Battery Инсталиране : 1. Обърнете към задната част на този продукт е 2. Кликнете върху капака на отделението за батерията в посоката,указана от стрелките 3. Поставете два бутон батерии LR44 (не са включени в комплекта) в слота за батерии.Списък с пакети : 1 x влага Забележка : Сонда на това зададено измерване на температурата и влажността не е водоустойчив.Не поставяйте сондата във вода или влажни места.И този измерване на температурата и влажността не може да се използва в хладилници и&nb.

Общи свойства

Item Type:
Humidity meter
Color:
Black / White (optional)
Model:
FY12
Display:
LCD
Size:
Approx. 48 x 28.6 x 15.2mm / 1.9 x 1.1 x 0.6in (the measurement has a small error)
LCD Size:
Approx. 35.7 x 16.8mm / 1.4 x 0.7in (small error in measurement)
Humidity Display:
Support
Humidity Measurement Range:
10%¡«99%
Humidity Display Resolution:
1%
Humidity Sampling Period:
10 seconds (1 minute)
Humidity Measurement Accuracy:
¡À5%
Rated Voltage:
DC1.5v (2 LR44 button batteries)
Temperature Measurement Range:
50 to 70¡æ
Temperature Measurement Accuracy:
¡À1¡æ (under normal temperature)
Line Length:
Approx. 1.5 meters / 4.9ft
Battery Installation:
1. Flip to the back of this product, :
2. Push the battery cover in the direction indicated by the arrows, :
3. Put two LR44 (not included) button batteries into the battery slot. :
Package List:
1 x Humidity Meter :
The probe of this temperature and humidity meter is not waterproof. Do not put the probe in water or humid places. And this temperature and humidity meter can't be used in refrigerators and&nb :

Добавки за продукти

Универсално уплътнение на прозореца ANYAIR за преносими климатици, Само Створчатые прозорци, Лесен за инсталиране,

BGN 15.99

Нашият прозорец комплектът включва : Изпускателната маркуч с диаметър 15" x 5", конектор за маркуч задния п

5,9-инчов Климатик Изпускателната Маркуч Прикачване на Изпускателната Вентилационен Маркуч Тръба Съединител Съединител

BGN 8.79

Пакетът съдържа : вие получавате 1 бр преносим тръба климатик тръба е изработена в сив цвят, който може д�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.