• Новинка
Taidacent QCC3003 Bluetooth 5,0 Безжична Стерео Аудио Радиоприемник Аналогов и I2S САМ Bluetooth Високоговорител Усилвател Поддръжка на AAC

Taidacent QCC3003 Bluetooth 5,0 Безжична Стерео Аудио Радиоприемник Аналогов и I2S САМ Bluetooth Високоговорител

оценявам:
BGN 13.59

Брой продукти
Налично за поръчка

Master QCC3003 Bluetooth версия V5.0 стерео аудио модул, достъпен в пакети настройка.Такса адаптера е вграден в индикаторную схема, микрофонную схема, схема на захранване и схема на регулатора на напрежение, което е удобно за използване.За извикване на Функция.Bluetooth стерео (SBC, AAC).Аналогов различното изход : препоръчително е да използвате разлика на входа на усилвателя (виж CSR8645/35).Master QCC3003 Bluetooth версия V5.0 стерео аудиомодуль, предлага се в пакети конфигуриране на Такса за адаптера е вграден в индикаторную схема, микрофонную схема, схема на захранване и схема на регулатор на напрежението, който е удобен за употреба 1. Функция повикване 2. Bluetooth стерео (SBC, AAC) 3. Аналогов различното изход : препоръчително е да използвате разлика на входа на усилвателя (виж CSR8645/35) 4.Изход I2 S : препоръчва се PCM510x или ES90xx (режим I2 S). 5. Инструкции за управление на бутон : Описание ключ : (Общ края на бутон 1 V8, дължината на линията на бутона по-малко от 5 см) "VOL+" : Кратко натискане на силата на звука за добавяне, продължително натискане на постоянен обем плюс "VOL-" : Кратко натискане на силата на звука надолу, продължително натискане на постоянен обем на минус "N/V+" : Кратко натискане на песента, натиснете и задръжте постоянна сила на звука, за да добавите "P/V" : Кратко натискане на предишната песен, продължително натискане на постоянна сила на звука минус "PLAY" : кратко натискане на play/pause/answer/hang up, продължително натискане на 1 секунда, за да отхвърли поканата. описание на функцията "ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ" : Натиснете и задръжте в продължение на 3 секунди, за да преминете в режим на сдвояване, натиснете и задръжте в продължение на 6 секунди, за да изчистите списъка с документи.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.