• Новинка
SinoArt Традиционен Твърд Слама Кръг 3 Laryes Ръчно изработени Стрелба с Лък Цел Лице за Изогнутого Лук Дълъг Лък Стрелба на Практика с 5 Хартиената Мишена на Лицето

SinoArt Традиционен Твърд Слама Кръг 3 Laryes Ръчно изработени Стрелба с Лък Цел Лице за Изогнутого Лук Дълъг

оценявам:
BGN 27.99

Брой продукти
Налично за поръчка

Традиционна мишена за стрелба с лък - използване на биоразлагаемой слама като суровини, традиционна ръчна изработка, екологично чиста и красива.Ясна дизайн пръстени за броене на точки или лека стрелба и малък щети стрели.В допълнение към стрелба с лък, той може да се използва за украса.Целева размери(прибл.) : Диаметър : 50 см/19,68 инча ; Тегло : 5,6 кг/Дебелина : 5 см/1,96 инча / 3 слоя.Избор препоръки : въз основа на обсег на стрелба с 18 метра, може да се изберат 3-слойную цел, с тегло по-малко от 30 килограма.Повърхността на мишената е покрита с коприна изображението на мишената.Може да се използва директно или да прикачите към целта на хартия.Корпусът на мишената има шнур за окачване на целта на въже или на върха на дървото, а също така тя може да се постави на рафта!3-слойная цел тежи 5,6 килограма, му е лесно да носят със себе си!.Забележка : на Основния материал на мишената за стрелба с лък-това е храна, така че по време на употреба може да се появи боклук.Това е нормално.Моля, не използвайте за снимане като ловна стрела с нож, че ще скъси живота на.Моля, уверете се, че за цел не е целта.Пешеходците, избягвайте случайни наранявания!.Съдържание на пакета : 1 X Твърда сламена Кръгла Мишена за стрелба с лък , 5 X Хартиена Мишена, 4 X Целеви игли.Спецификация : Мишена за стрелба с лък материал : Разлагаемая слама Диаметър на слама мишена : прибл. 50 см/19.68" Мишена за стрелба с лък Дебелина на слама : Approx. 5cm/1.96" Тегло : Approx. 2.8 kg/5.6 lb Мишена за стрелба с лък Цвят : жълт+червен+син+черен+бял Стрелка целта Брой : 1 бр. (3 слоя) На пакет включва : 1 X Твърда сламена кръгла мишена за стрелба с лък , 5 X Хартиена мишена, 4 X целеви игли, избор препоръки : въз основа на разстоянието стрелба с 18 метра, 3-слойная цел може да бъде избран по-долу 30 паунда.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.