• Новинка
Разделителната фуния Squibb, 100 мл - Пластмасов накрайник 19/26, Стъклен ключ - стопор, неученый - Боросиликатное стъкло - Eisco Labs

Разделителната фуния Squibb, 100 мл - Пластмасов накрайник 19/26, Стъклен ключ - стопор, неученый - Боросиликатное

оценявам:
BGN 18.42

Брой продукти
Налично за поръчка

Капельная воронка тип Squibb е направена от висококачествен, ултра силна borosilicate стъкло.Има розетка с размер 19/26 см със замяна на пластмасова втулка с капацитет от 100 мл. Стъклен спирателен кран.Идеален за всяка наука или домашна лаборатория. капацитет 100 мл, капельная фуния в стил Squibb е направена от висококачествен borosilicate стъкло.Има стъклен спирателен кран и гнездо с размерите на 19/26 с взаимозаменяеми пластмасова запушалка.Фуния е с височина 10 сантиметра.Корпуса е с диаметър 2.5 инча.Стъблото е с дължина от 2,5 инча и с вътрешен диаметър 6 мм и външен диаметър 9 мм. Autoclavable, с отлична химическа устойчивост.Ниско температурен градиент - издържа на високи температури и топлинни удари.Боросиликатное стъкло Eisco Labs има следните топлинни отклонения : Температура на деформация -515°C Температура на закаляване 565°C Температура на омекване 820°CEisco Labs с гордост произвежда собствени продукти, с помощта на най-модерно оборудване и следвайки най-високите стандарти за контрол на качеството.Всеки продукт е внимателно разработен от екипа на лабораторни и опитни специалисти, инженери, с оглед на качество и дълготрайност.Те са произведени само от висококачествени суровини и в съответствие с международните стандарти за качество, за да се гарантира, че те издържат употреба дори и в най-трудните лабораторни условия.

Общи свойства

Добавки за продукти

PTFE Stopcock Разделителната Фуния 500 мл, Боросиликатное Стъкло Усилена Стена на Конуса Грушевидная Разделителната

BGN 33.59

500 мл Сепаратор funne Стъклена сепараторная фуния с обем от 500 мл за разделяне на течности с различна плътн�

BQFLZY 60 мл Concial Разделителната Фуния Боросиликатное Стъкло Разделителната Фуния за Вдигане на Стена, устойчиви

BGN 38.80

_BOS_ Стъклена разделителната фуния могат да бъдат отделени течности с различна плътност, а почист добив �

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.