• Новинка
Комплект за организиране на Кабела×4, Инструмент За организиране на Гребена на Кабел за Данни, Кабелен Водач; Мрежов Кабел, Скрин; Организатор Изправяне на Мрежовия

Комплект за организиране на Кабела×4, Инструмент За организиране на Гребена на Кабел за Данни, Кабелен Водач;

оценявам:
BGN 11.99

Брой продукти
Налично за поръчка

????[Комбинации от 4 гребени за организиране на кабели] Това е комбиниран комплект гребени за организиране на кабели.Той включва в себе си 4 гребени за организиране на кабели; за многократна употреба бандажные ивици.Той ви позволява внимателно да се разположат заедно до 48 кабели. ????[Съвместимост с много кабели] Тази метална гребен е съвместим с всички кабели или кабели с диаметър до 1/4 инча (6,35 мм), като мрежата cat 5 / 5 E / 6, нагнетательные, контрол, акустична и сигнални кабели и проводници. ????[Изключително лесен за употреба] Този комплект за организиране на кабели идва с 4 расческами за организиране на кабели в различни цветове, което не само прави монтаж на кабел е по-ефективна (намалява времето за инсталация), но и завършва много по-чист работа с по-щастлив настроение. ????[Включва в себе си всичко необходимо за извършване на работа] Този набор от инструменти за организиране на кабел се предлага с безплатни подлежат на повторна употреба бандажными ивици, когато се използват заедно, това дава супер силна двойна защита за цялата работа. ????[Многофункционален, до 48 кабели в комплекта] Тъй като този комбо идва с 4 пити, можете да го използвате самостоятелно или да се комбинират заедно, за да се свърже до 48 кабели едновременно.Този инструмент за инсталиране на кабели е незаменим инструмент за мрежови технологии.Това е комбиниран комплект за организиране на кабела.Той включва в себе си 4 гребени за организиране на кабели; за многократна употреба бандажные ивици.Той ви позволява внимателно да се разположат заедно до 48 кабели.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.