• Новинка
Домашен Мрежов филтър, Разрядник Пренапрежение, Устройство за Защита От Пренапрежение Домакински Филтър Мрежа AC 385V(65KA)

Домашен Мрежов филтър, Разрядник Пренапрежение, Устройство за Защита От Пренапрежение Домакински Филтър Мрежа

оценявам:
BGN 9.75

Брой продукти
Налично за поръчка

【Функция】Бърза защита от гръмотевици, гарантира сигурността на домакински уреди и семейството.Ниска остатъчна напрежение, стабилна производителност, дълъг живот. 【Размери】Общо 3 различни размера (40/65/80 KA).Различни размери отговарят на вашите различни нужди, помагат ви в различни места. 【Високо качество】Този домашен мрежов филтър вграден в аксесоари от червена мед, които имат много добра електрическа проводимост.Огнеустойчиви и негорими корпус предпазва от изгаряне на протектора. 【Лесна инсталация】Разрядник пренапрежение е лесен за инсталиране и лесен за използване, подвижни възел, лесно се включва и изключва автоматично, може директно да заменя старите или счупени. 【Brand New】100% нов, висококачествен правото модул за защита от пренапрежения, е строго напълно тествани, за да се осигури по-добро качество, преди да изпратите, е безопасна за употреба.Функция : 1. 100% нов, висококачествен правото модул за защита от пренапрежения, е строго напълно тествани, за да се осигури по-добро качество, преди да изпратите, е безопасна за употреба 2. В този дом мрежов филтър с вградени аксесоари от червена мед,притежаващи отлична электропроводностью.Огнеустойчиви и негорими корпус предпазва от изгаряне на протектора 3. Само в 3 различни размера (40/65/80 KA).Различни размери отговарят на вашите различни нужди, помагат ви в различни места 4. Бърза защита от гръмотевици, гарантира сигурността на домакински уреди и семейството.Ниска остатъчна напрежение, стабилна производителност, дълъг живот 5. Разрядник пренапрежение е лесен за инсталиране и лесен за използване, подвижни възел, лесно се включва и изключва автоматично, може директно да заменя старите или счупени Спецификация : Вид на продукта : Устройство за защита от пренапрежение Модел : LT1-40, LT1-65, LT1-80 Ток инсталация (Imax) : 40/65/80 KA (по Избор) Номинален ток (In) : 20/30/40ka Номинално напрежение (Uc) : 385 В AC Up : ≤1.8 кВ(40КА), ≤2.2 кВ(65КА), ≤2.4 кВ(80КА) Осъществяване списък : 1 х устройство за защита от пренапрежение.

Общи свойства

Добавки за продукти

Suuonee Огледало за Обратно виждане Стикери, 80 мм Воден Колата на Огледалото за Обратно виждане Стикери Анти-Мъгла

BGN 30.48

Сфера на приложение : Стикер на огледалото за обратно вижданетова е универсална огледално фолио за задн

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.