• Новинка
Боя на номер Морска костенурка PDF, за Възрастни, Деца Лесно Печатаемая Скъпа Риба в Океана Морски пейзажи Живопис по Номера, Дейността на къщи, боядисани стени DIY, Ма?

Боя на номер Морска костенурка PDF, за Възрастни, Деца Лесно Печатаемая Скъпа Риба в Океана Морски пейзажи Живопис

оценявам:
BGN 4.79

Брой продукти
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! ✅ МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ОПИСАНИЕТО НА ПРОДУКТА, ПРЕДИ ПОКУПКА! ✅ Този продукт представлява само МИГ ИЗТЕГЛЯНЕ на ДИГИТАЛЕН ФАЙЛ.Никой физически продукт не ще бъде изпратена.След приключване на поръчката, ще ви бъде изпратен имейл с линк, водеща ви към страницата за сваляне на вашите файлове.Идеален подарък за деца и възрастни, които обичат Костенурки !Това е едно чудесно занимание извън екрана, за да се стимулира въображението и творческите способности на детето, и помага за подобряване на задушаване молив на детето, а също така помага да се отпуснете.След покупката си вие ще имате достъп до цифрови файлове за печат у дома или в местната печатница.Инструкция за начинаещи.Боядисване на стаите в черно-бял цвят.Живопис по номера със светла цветова налива.Цветна карта за боядисване ( необходимото количество бои в миллилитрах ).Моля, обърнете внимание, че цветовете не са предназначени за конкретен производител на бои.Вие сами можете да изберете цвета, смесете боя, да го създаде така е интересно !!!Можете да използвате пастели, връхчета, акварел или маслени бои ..размер : 11 см ( 28 см) х 14 см ( 35,80 см ) 15 цвята. 937 схеми.Защо точно цифров зареждане?Достъпна веднага след покупката.Не е необходимо да чакате и да плащате за доставка.Печатайте в желаната хартия или други материали.Не се страхувайте да го развали, се отпечатва толкова пъти, колкото пожелаете!Опазване на околната среда, не е необходимо да се използват опаковъчни материали. ✅ В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА СЛЕД ПОКУПКАТА СИ ВИЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЪРЗА ЦИФРОВА ВРЪЗКА ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ, ОТ .Ако искате да получите файла на електронната си поща ✅ Моля, обърнете внимание : Цифров модел на номер не подлежи на връщане Поставете УСМИВКА на лицето на вашето дете-това е безценен подарък!Превъртете нагоре и КУПЕТЕ СЕГА!.

Общи свойства

Добавки за продукти

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.