• Новинка
Блокове блок приплъзване шарикоподшипника uxcell SCV16UU Линейни, диаметърът на кладенеца 2pcs 16mm

Блокове блок приплъзване шарикоподшипника uxcell SCV16UU Линейни, диаметърът на кладенеца 2pcs 16mm

оценявам:
BGN 13.19

Брой продукти
Налично за поръчка

[РАЗМЕР] - Модел : SCV16 UU, 50 x 24 x 38,5 мм метричен линеен лагер с двойно уплътнение, номинален диаметър на вала 16 mm. [ПОМОЩТА] - Линейни лагери са част от системи за линейно движение, често се използва в комбинация с цилиндрични шахти или релси. [ХАРАКТЕРИСТИКИ] - Тези лагери с две гумени пылезащитными тюлени предотвратяват попадането на мръсотия, вода и чужди тела; Корпус от алуминиева сплав осигурява висока якост и твърдост. [СПОСОБНОСТИ] - Статична товароносимост (Кр) : 1180 N, динамична товароносимост (Cr) : 774 N (препоръчва се натоварването е 80% от номиналния товар, не трябва да надвишава номинална натоварването.). [ПРИЛАГАНЕТО на] - Механични пързалки, 2-осови и 3-осеви таблици, линейни маси, 3 D-принтери, икономиката на сащ.Лагери за линейно движение осигуряват свобода да се движат в една посока.Често се използва в комбинация с цилиндрическим вал или рельсом.Стоманено топче се намира в един контакт с вал и се върти с много малко съпротивление на триенето, за да се получи плавно движение с висока точност.За подобряване на гладкостта на повърхността преди употреба може да нанесе лубрикант.Поддържайте смазване на оптични шахти и релси по време на работа.Препоръчва се за натоварване представлява 80% от номиналния товар, превишаващо номинална натоварване ще се отрази на оборота.По време на инсталацията на маса трябва да бъде равна, иначе той ще пречат на определянето на размера на инсталацията.Изискват редовно почистване и поддръжка.Подмяна на части рельсового блок на 3 D принтер.Подмяна на общи компоненти за употреба металообработващи машини.Монтаж на релса лазер (гравировального станка) и замяна на части.Изграждане и подмяна на по-малки маси строгальных машини, стълбове, релси и детайли.Лагери за линейно движение осигуряват свобода да се движат в една посока.Често се използва в комбинация с цилиндрическим вал или рельсом.Стоманено топче се намира в един контакт с вал и се върти с много малко съпротивление на триенето, за да се получи плавно движение с висока точност.Подмяна на части рельсового блок на 3 D принтер.Подмяна на общи компоненти за употреба металообработващи машини.Лазерна (гравировальная машина) монтаж на релси и подмяна на части Изграждане и подмяна на по-малки маси строгальных машини, носещи, релси и детайли.

Общи свойства

Добавки за продукти

Втулка Слайдер За Движение Слайд Блок Линейни Носещи Алуминиева Сплав Слайд Блок Линейни Носещи Блок на 3D Принтер(SBR12)

BGN 9.67

Вътрешен блок приплъзване представлява машина за висока точност подложка мечка.Корпусът е изработен о�

Плъзгащи Блок, носещи триене алуминиева сплав ниско, Линеен блок приплъзване лагер, висока схванат за кутия на

BGN 53.36

Обработка на повърхността на теста, красива и устойчив на корозия.Подходящ за тихи високо оборудване, с�

Топката Като Линейно движение, Материал Алуминиева сплав Прекрасна Workmanship Силен, Носещи Затворен Линеен Блок

BGN 19.03

Линейни носещи широко приложен към електронно оборудване, упаковочному хардуер, оборудване, роботи, ин�

Линеен ролков Лагер Плъзгащи Блок, За Движение сачмен лагер Скоростна SBR10UU-20UU Линейни Носещи Блок 1 бр. Прахоустойчив

BGN 61.04

Мивката е изработена от метал, трайно полза.Повърхностната обработка на оксидации, красива, и ржавчин д�

Информация за получаване

Въведете вашия имейл, за да се абонирате и да получите най-добрите оферти и опции от нашия магазин. Ние никога не изпращаме спам. Най-добри цени и гарантиран отличен избор.